Romantik SöZler Azerbaycan Dilinde

+19 Romantik Sözler Azerbaycan Dilinde Ideas. İçeriğe geçmek için entera basın arama Anasayfa / güzel sözler / azeri sevgi sözleri.

Romantik Sözler Azerbaycan Dilinde aşk dolu sözler
Romantik Sözler Azerbaycan Dilinde aşk dolu sözler from ask-dolu-sozler.blogspot.com

Alınma sözlər dilə daxil olan ilk dövrlərdən dilimizin xüsusiyyətlərinə uyğunlaşmışdır. Sevgilinizi şımartacak, okuduğunda gülümseyecek ve mutlu hissettirecek kısa romantik. O geder gozeisenki uzune baxa biimirem titreyir eiierim eiierini tuta biimirem doianib gucagiamag isteyirem bacarmiram eie bagianmishamki sene sensiz dayana biimirem.

O Geder Gozeisenki Uzune Baxa Biimirem Titreyir Eiierim Eiierini Tuta Biimirem Doianib Gucagiamag Isteyirem Bacarmiram Eie Bagianmishamki Sene Sensiz Dayana Biimirem.


About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Alınma sözlər dilə daxil olan ilk dövrlərdən dilimizin xüsusiyyətlərinə uyğunlaşmışdır. Anasayfa / güzel sözler / azeri sevgi sözleri.

Romantik Sözler Romantik Aşk Sözleri Romantik Güzel Sözler Hepsini Bir Arada Derledik Keyifli Okumalar.


Sevgilinizi şımartacak, okuduğunda gülümseyecek ve mutlu hissettirecek kısa romantik. Bu sayfamıza romantik sözler, romantik mesajlar, romantik yazılar, romantik laflar, en güzel romantik sözler yer almaktadır. Bu özelliği de bir metne atıf.

Romantik Sözler Azerbaycan Dilinde.her Şeyin Tazesi, Dostun Eskisi.


Bizdə olan adam (adəm), mağaza (maqazin), qəzet (qazeta), maşın (maşina), rezin (rezina),. Hancarı (necə), nimdər (döşəkcə), əppək (çörək) və s. Bütün türk lehçelerinden güzel sözler, yazılar paylaşmayı sürdüreceğiz.

İçeriğe Geçmek Için Entera Basın Arama


Azeri dilinde aşk ve sevgi sözleri ile birlikte mesajlar arıyorsanız sizlere en anlamlı romantik sözlerden oluşan azeri aşk mesajlarını paylaşıyoruz. Azerice aşk sevgi mesajları 21 mart 2017 sevgim 0 azerice aşk mesajları kısa azeri aşk mesajı azerice. 15 haz 2011 en romantik sözler dünyanın en romantik sözleri sana ne demeliyim bilmiyorumgüneşim desem güneş batıyor.

Azerice Sevgi Sözleri, Azeri Sevgi Sözleri, Azeri Aşk.


Romantik sözler yazımızda sevgiliye iletebileceğiniz romantik mesajlar ve birbirinden güzel romantik sözler 2021 bulabilirsiniz. Dialekt sözləri yalnız bəzi rayon və kəndlərdə yaşayanların işlətdiyi sözlərdir. Bu isim bir yandan bu bölgede milattan çok önce yaşayan nüfusun.

Posting Komentar untuk "Romantik SöZler Azerbaycan Dilinde"