Necip FazıL KıSaküRek Veciz SöZleri

Famous Necip Fazıl Kısakürek Veciz Sözleri References. Yarın elbet bizim, elbet bizimdir; Doymak mümkün mü ki, doyup da gitsin.

“Önden gitmek yürek ister, bedel ödetir” NIF
“Önden gitmek yürek ister, bedel ödetir” NIF from nifonline.nl

Necip fazıl kısakürek sözleri, türk edebiyat tarihinin önemli isimlerinden türk şair, romancı necip fazıl’ın en güzel şiirleri, sözleri. Kendine has üslubu ve şiir dili ile her dönem okunmayı başaran necip fazıl kısakürek aynı. Üstat necip fazıl’ın aşk, dini, kapak ve daha bir çok konuda söylediği ve yazdığı kısa 132 sözü:

Bu Harika Şairin Harika Sözlerini Sevdiklerinizle Face Ve Twitterdan Paylaşabilirsiniz.necip Fazıl Kısakürek Sözleribenim Istediğimi Allah I.


Necip fazıl kısakürek sevgi sözleri. Gökte bir oynayan var yıldızlarla kaydırak. Kendine has üslubu ve şiir dili ile her dönem okunmayı başaran necip fazıl kısakürek aynı.

Aşk Korkuya Peçedir, Korku Da Aşka Perde, Allah’tan Nasıl Korkmaz, Insan O’nu Sever De….


Necip fazıl kısakürek sözleri türk ve dünya edebiyatında edebi kişiliği ve güçlü kalemi ile farklı alanlarda değerli çalışmalar yapan birçok isim vardır. İnsan sevme hissini israf etmemeli, kim ne kadar sevilmeye layıksa, onu o kadar sevmeli. Üstadımız necip fazıl kısakürek öyle sözler söylemiştir ki tam yerine oturtmuştur.

Necip Fazıl Kısakürek Veciz Sözleri.


Üstat necip fazıl’ın aşk, dini, kapak ve daha bir çok konuda söylediği ve yazdığı kısa 132 sözü: Büyük üstad necip fazıl kısakürekin yazı ve şiirlerinden alıntılanan bazı sözlerinden bir demet sunuyoruz. Paylaşılan en güzel sözler arasında yer alan necip fazıl kısakürek sözlerini örenerek hesaplarınıza.

İnsandır Sanıyordum Mukaddes Yüke Hamal, Hamallık Ki Sonunda Ne Rütbe Var Ne De Mal.


Necip fazıl kısakürek'e ait olan ilmi sözler; Aldırma, böyle gelmiş, bu dünya böyle gider! Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez.

Allah Dostu Odur Ki Nefsine Tek Pay Biçmez.


Necip fazıl kısakürek sözleri bu sayfamızda büyük şair necip fazıl kısakürek’ten en güzel sözleri hazırladık. ‘tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.’. Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak, hiçbir şey bizim değil.

Posting Komentar untuk "Necip FazıL KıSaküRek Veciz SöZleri"