Hz MevlananıN Sevgiyle Ilgili SöZleri

+19 Hz Mevlananın Sevgiyle Ilgili Sözleri 2022. Mevlana’dan en güzel özlü sözleri sizin için derledik… ey canımın sahibi yar! Anadolu’nun en dikkat çeken evliyalarından birisi.

Hz. Mevlana sözleri 1
Hz. Mevlana sözleri 1 from farklikareler.blogspot.com

Bir günah i̇şlediğinde hemen tövbe et i̇nsan suya düştüğü değil sudan çıkmadığı i̇çin. Mevlana'nin söyledigi muhtesem sözlerden bir demet, fon müzigi ile beraber slayt gösterisi. Karşısındakine olan sevgisini ve duygusunu.

Kalbin Bir Gün Seni Sevgiliye Götürecek.


Aşk, her şeydedir ama hiç bir şeyde görünmez. Mevlananın hoşgörü ile ilgili sözleri hz. Mevlana dostluk sözleri o kadar anlamlı içerikler taşıyor ki anlamak için dost olmak gerekiyor… mevlana dostluk sözlerini özel bir konu yapmıştık, buraya.

Hz Mevlananýn Sevgiyle Ilgili Sözleri.


Ve her canlıya ölüm vardır. O’nun mübarek sureti duvara öyle kutlu gelir ki, duvar bile. Mevlananın saygı sözleri mevlananın saygı hakkında sözleri.

Cahil Kimsenin Yanında Kitap Gibi Sessiz Ol.


Ruhun bir gün seni sevgiliye taşıyacak. Mevlana 1207 yılında dünyaya gelmişti. En beğenilen sözlerden birisi mevlana sözleridir.

Yüce Hz Mevlana’nın Hoşgörü Ile Ilgili Sözleri Ve Fikirleri.


Kar gibi yağıp yeryüzünü kaplasan da, güneşin varlığıyla yok olup gidersin…. Mevlananın insanla ve bakmak ile ilgili sözleri. Aşk bir uçurumdan düşmek gibi bir şey işte bu yüzden sevgiliye yar.

Mevlana’dan En Güzel Özlü Sözleri Sizin Için Derledik… Ey Canımın Sahibi Yar!


Selam dostlar, konumuzda hz.mevlana en güzel sözleri resimli, dostlara ibretlik sözler, mevlana’dan ibretlik sözler resimli, zorluk sözleri mevlana, mevlana’dan ibretlik sözler. Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha. Mevlana hazretlerinin hikmetli sözleri nelerdir?

Posting Komentar untuk "Hz MevlananıN Sevgiyle Ilgili SöZleri"